RADIONICE

Život u plusu - mit ili stvarnost

Koliko često u danu razmišljate o svojim financijama?
Osjećate li se frustrirano i mučno, nemirno i nezadovoljno dok razmišljate o svojim financijama?
Smatrate li da jednostavno ne znate s novcem?
Da niste nadareni za uspješno vođenje osobnih financija i da taj privilegij pripada nekim drugim ljudima, ali ne i vama?
Čekate li stalno neko novo, drugo vrijeme kada ćete moći i znati uspostaviti ravnotežu između vlastitih prihoda i rashoda?

Osobne financije nerijetko nas znaju dovesti u stanje nezadovoljstva, nemira i zabrinutosti. Često smo u dugovima, te svakodnevno zaokupljeni mislima kako podmiriti kredite, minuse, platiti režije, kako vratiti barem dio dugova …

Cilj ovog treninga je naučiti korake, čijom primjenom ćemo trenutnu financijsku situaciju okrenuti u svoju korist. Pomoći ćemo vam da uvidite na što sve, kako i koliko trošite novac, te ćemo vas naučiti kako izraditi kućni proračun i upravljati novcem da on ne bi upravljao vama. Dobit ćete gotove alate i materijale koji pomažu u vođenju osobnih financija u svakodnevnom životu te uvid u načine pomoću kojih ćete postati financijski stabilni i slobodni, što će vam omogućiti trajno postizanje vlastitih financijskih ciljeva.

Trajanje radionice:

3 sata

Cijena:

50 EUR

KONTAKT

Kranjčevićeva ul. 32, Zagreb - HR

Izričito izjavljujem da slanjem upita stipis.hr, dobrovoljno stavljam na raspolaganje potrebne podatke i dozvoljavam da se isti koriste za sve poslove koje ugovorim sa Stipis multimedijski servis d.o.o.

Pročitajte više u Izjavi o privatnosti