RADIONICE

Svakodnevica sa ciljevima i obavezama

Radionica „Svakodnevnica sa ciljevima i obavezama“ pokazat će vam kako pregršt obaveza posložiti u ostvarive, dostižne ciljeve. Neka vam ciljevi pomognu osvijestiti vaše unutarnje snage. Znanje, vježbanje i alati koje ćete usvojiti na ovoj edukaciji ostat će vam trajno na korištenje i kreiranje vašeg uspjeha.

Često možemo čuti o nedostatku vremena, višku obaveza i nestizanju obavljanja stvari koje želimo, a to nas ispunjava napetošću, nezadovoljstvom, ljutnjom, bijesom, nesigurnošću i krivnjom te nas dovodi do stresa. Često ni sami ne znamo što želimo, koji su nam ciljevi, već jurimo kroz život obavljajući što nam se taj tren učini važnim.

Odrađivati svakodnevne obaveze, ali ih ujedno i usklađivati tako da nas vode kvalitetno postavljenim ciljevima veliki je izazov.

Postoji bolji način na putu odrađivanja obaveza i postizanja Vaših ciljeva. Kažemo Vaših, jer svatko od nas ima drugačije ciljeve, svi smo mi različiti, poimanje uspjeha je za svakog od nas nešto drugo. I zato nam je bitno da svatko osvijesti svoj cilj, svoj uspjeh i krene tim putem iz dana u dan, kontinuirano uživajući na svom putu uspjeha.

 

Trajanje radionice:

2 modula po 2,5 sata

  1. modul: Ciljevi
  2. modul: Obaveze

Cijena po modulu: 40 EUR

Iskustva polaznika

Nakon radionice godinama sam koristio naučeno. I u jednom trenutku sam prestao. Međutim, našao sam se u situaciji da sam polako gubio konce u svojim rukama, a mislio sam da sam savladao naučeno i da mi vođenje ciljeva i obaveza na papiru više ne treba. Tonuo sam sve više i više, i nije mi bilo jasno što se događa, osim da mi je sve teže i teže. Sjetio sam se radionice i naučenog, i sve krenuo ispočetka. To je bio pravi potez. Sada puno više obavim u danu, ali najvažnije mi je to što se osjećam puno bolje. I sve što radim ima mi smisla jer to sada i vidim napisano. Hvala Irena još jednom.
E.B.
Radionica Svakodnevica sa ciljevima i obvezama – jednostavno rečeno ležerna radionica koja kroz kreativnu igru dolazi do kristaliziranja osobnih ciljeva koji vode do osobnog uspjeha. Nekada, ne tako davno, živjela sam u uvjerenju kako odlučno koračam ka cilju, ali cilj nikako da stigne… i tako je bilo sve dok nisam krenula na radionicu ”Svakodnevica sa ciljevima i obvezama” i shvatila da besciljno lutam bez jasnog cilja. Nakon radionice sada znam što mi je činiti, kuda idem, što želim i kako to ostvariti. A to sve mogu zahvaliti prekrasnoj i jednostavnoj osobi – učiteljici Ireni. Irena još jednom hvala ti od srce što si mi kroz igru, kreativnost i kvalitetno vrijeme dala alat da svoje ciljeve sprovedem u djelo.
H.D.
Radionicu Svakodnevica sa ciljevima i obvezama dobila sam na dar od prijateljice i neizmjerno sam joj zahvalna na njemu. Kad sam krenula na radionicu bila sam već upoznata sa različitim alatima koji mi mogu pripomoći u ostvarivanju ciljeva, neke sam čak i koristila. Radionica mi je dala pregled svih alata, pomogla mi je u njihovu razumijevanju i dala konkretne upute kako ih koristiti što je u literaturi koju sam čitala na ovu temu, vrlo često bilo nedorečeno. Voditeljica Irena Gorše obradila je ovo područje teoretski točno koliko treba za razumijevanje praktične primjene tako da je radionica zadržala moj interes do samoga kraja. Radionicu vodi na vrlo kreativan i interaktivan način u vrlo ležernoj atmosferi što mi je omogućilo da svladam alate za vrijeme trajanja radionice. Za mene osobno veliki plus je bio taj, što me sama radionica motivirala da revidiram svoje ciljeve i razmislim o njima što mi je bilo potrebno da se uskladim s njima, a sve zajedno dovelo je do brže realizacije nekih, čak i prije samog završetka radionice. Mislim da bi ova znanja trebalo podučavati već od rane dobi jer je za uspjeh ključan ispravan stav prema ciljevima i uspjehu. Toplo preporučam radionicu svima, djeci od najranije dobi, đacima, studentima, zaposlenima, nezaposlenima, umirovljenicima. Svi imamo želje, snove, ciljeve tijekom cijelog života, a ne sjećam se da sam srela čovjeka koji želi biti neuspješan. Irena, hvala na radu i trudu koji si uložila da radionica Svakodnevica sa ciljevima bude baš ovakva, kakva jest.
R.T.
Dulji niz godina ostao sam na proteklom radnom mjestu. U početku izazovna sredina s ugodnom radnom atmosferom polako se počela mijenjati. Na kraju smo završili s ozbiljno poremećenim odnosima u jednoj ružnoj okolini kojoj je dugogodišnja stagnacija rasta plaće, primanja učinila prosječnim ili čak i nižim od prosjeka. Kada dugo slušate jedne te iste priče o tome kako ne vrijedite više, kako je zapravo svugdje isto ma koliko u početku ne vjerovali u njih polako vas počinju mijenjati. Prihvaćanje osrednjeg bez želje i snage da napravite promjenu ubrzo postaje vaš modus operandi. Ubrzo sve dobiva nekakav deprimirajući karakter u kome se osjećate loše, ali nemate samopouzdanje i vjere da djelujete. Opisane situacije prihvatite kao normalne i nekako se naučite živjeti s njima koliko god vam unutarnje biće vapi za promjenom. I tako prođu godine. Preko poznanika sam čuo za obuku programa Svakodnevica sa ciljevima i obvezama. Ozbiljno načet rezignacijom prilično skeptično i uz dosta nagovaranja odlučio sam upisati tečaj. Sama ugodna atmosfera i novi ljudi sa svojim iskustvima započeli su mi polako privlačiti pažnju, dok su mi dobivene informacije pokrenule ono bitno, motivaciju i volju za djelovanjem. Odlučio sam poslušati i prakticirati naučeno, a to nije bilo teško. Zapravo osim vjere i dosljednosti nije bilo nekih prepreka koje bi me spriječile prakticirati naučeno. Bilo je lagano i jednostavno, ali je djelovalo. Iskreno izostanak komplikacija na koje sam očito bio naučen još uvijek je ostavljalo tračak sumnje. Tada nisam znao bolje. Sama obuka bila je vrlo zanimljiva i dinamična tako da je prošla u ugodnom okruženju. Odlučio sam da se želim maknuti iz postojeće sredine. Želio sam naći novi posao. Tada još nisam znao koji. Nedugo sam saznao natječaj na kome se nudio za moje poimanje vrhunski posao. Bio je ono što sam želio, ali nisam vjerovao da sam dovoljno dobar da ga dobijem. Svejedno uz konzultaciju s Irenom odlučio sam primijeniti znanja koja sam naučio i biti dosljedan u tome. Prošle su sada već četiri godine kako sam na novom radnom mjestu. Niz promjena koji je uslijedio kao da je počeo slagati mozaik slike u kojoj su mi nekada nedostajali određeni dijelovi. Sve je išlo neizmjerno lako kada sada gledam te trenutke i svoj put na koji se nikada ne bih usudio krenuti da nisam prošao edukaciju. Hvala ti na tome.
V.G.

KONTAKT

Kranjčevićeva ul. 32, Zagreb - HR

+385 91 2580 963

Izričito izjavljujem da slanjem upita stipis.hr, dobrovoljno stavljam na raspolaganje potrebne podatke i dozvoljavam da se isti koriste za sve poslove koje ugovorim sa Stipis multimedijski servis d.o.o.

Pročitajte više u Izjavi o privatnosti